BAS1S Architecten

Wij hebben u, als BREUMELHOF bouwkundig ontwerp-en adviesburo, (voorheen int. architektenburo Kees Breumelhof) mogen adviseren en ondersteunen in het realiseren van uw project(en).
Na het overlijden van de oprichter dhr. C.A. (Kees) Breumelhof in 2006, zette Bas Breumelhof het bedrijf voort en kwam Siu Kin Shek het bedrijf versterken.
Vanaf 2011 vonden zowel Bas als Siu Kin het tijd om de volgende stap te nemen. Met onze ervaring en creativiteit hebben wij besloten om verder te gaan als partners. Op deze manier waarborgen wij de continuïteit van onze dienstverlening.
Onder de naam BAS1S architecten (spreek uit als basis) zullen wij u van dienst zijn.

BAS1S Architecten opereert in verschillende sectoren. Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij totaalopdrachten van conceptvorming tot eindoplevering.

Het uitwerken van een bouwkundig programma van eisen, ontwerpen, aanvragen van diverse vergunningen en het samen brengen van verschillende partijen, benodigd voor een goede uitvoering, behoort tot onze core business.

Een van onze krachten, naast het professioneel uitwerken van tekenwerk, is het 3D visualiseren van ideeën. Hierdoor word in een vroeg stadium veel onderdelen inzichtelijk en kunnen de visualisaties ingezet worden om sterker en duidelijker te communiceren richting partijen.

© 2024 BAS1S